Ara llegint
El Centre Polivalent d’Ariany obri les portes

El Centre Polivalent d’Ariany obri les portes

El Centre Polivalent d'Ariany obri les portes

El Centre Polivalent d’Ariany ha esdevingut una realitat després d’anys d’obres. El Consell de Mallorca ha invertit 270.000 euros a través del pla d’obres de competència municipal, una inversió que no es va poder materialitzar fins que l’edifici va ser cedit a l’Ajuntament d’Ariany per part de l’associació de la tercera edat del municipi.

De fet, va ser mateix conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, qui en la seva etapa de director insular de Promoció Sociocultural, (2017) va intercedir perquè es produís la cessió després d’una dècada amb les obres paralitzades per manca de recursos per part els seus antics propietaris, segons han destacat avui des del Consell de Mallorca.

Ja com a edifici de titularitat pública, el consistori amb el suport econòmic del Consell ha finalitzat les obres per a convertir-lo en un espai multifuncional al servei de tota la ciutadania.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el propi Alzamora han aprofitat la visita a Arinay per conèixer també altres projectes d’embelliment, supressió de barreres arquitectòniques i substitució de xarxa d’aigua finançats pel Consell. “Un exemple de visió global, d’integració i inclusió que inclou la perspectiva d’accessibilitat des del primer moment en què es projecta una obra o servei”, ha assenyalat Alzamora. En definitiva, segons Alzamora, “amb aquestes inversions hem millorat la qualitat de vida no només de les persones amb dificultats, sinó la del conjunt de la població; itineraris i espais més amables, amb més seguretat i més humanitzats per a tothom”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt