Ara llegint
Joan Mora renova el càrrec de president de la Cooperativa de Porreres per quatre anys més

Joan Mora renova el càrrec de president de la Cooperativa de Porreres per quatre anys més

La Cooperativa Agrícola de Porreres, amb 65 anys d’antiguitat, ha celebrat assemblea general i en el balanç de la campanya de 2021 ha celebrat un balanç positiu del 19% pel que fa a volum de negoci.

Els associats també han elegit un nou Consell Rector per als propers quatre anys. Renoven el seu càrrec el president, Joan Mora, i el vicepresident, Joan Sorell. El nou secretari serà Toni Sampol. El tresorer també renova i torna a ser Toni Mulet. També renoven els vocals Toni Martorell i Isabel Pou. Els interventors seran Rafel Alcina, Biel Servera i Toni Sampol.

Durant el desenvolupament de l’assemblea, el Consell Rector ha presentat el seu pla d’inversions de cara al nou exercici, acceptat pels socis de la cooperativa.

La directora gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Mª Francisca Parets, ha aprofitat l’ocasió de presentar les novetats que es recullen en el Pla Estratègic de la nova Política Agrària Comuna (PAC) i ha animat els socis a assistir a les jornades formatives que s’estan organitzant des de l’entitat perquè puguin dissenyar la seva pròpia PAC.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt