Ara llegint
Joan Riutort substitueix Pep Lluís Urraca com a batle de Santa Eugènia

Joan Riutort substitueix Pep Lluís Urraca com a batle de Santa Eugènia

Joan Riutort (Feim Santa Eugènia) és des d’avui el nou batle de l’ajuntament de Santa Eugènia en una sessió plenària extraordinaria que ha tengut lloc a la Plaça Bernat del municipi, com a mesura extraordinària arran de la covid-19. Riutort ha rebut la vara de mans de Pep Lluís Urraca (PSIB-PSOE), que ha estat el màxim edil durant la primera meitat d’aquesta legislatura, tal i com es va acordar al pacte de governabilitat entre els dos partits que integren l’equip de govern.

La regidora d’Hisenda, funció pública i responsabilitat social, Cristina Ballester ha estat l’encarregada de presidir la sessió, que ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera així com batles i batlesses de diferents municipis de l’Illa a més dels veïnats i veïnades del poble.

Abans de deixar el càrrec, Pep Lluis Urraca ha volgut fer balanç d’aquests dos anys al capdavant de la batlia i ha destacat que tot i que serà recordat com “el batle de la pandèmia” han estat dos anys en els que, malgrat la covid-19, han tengut cabuda altres projectes i iniciatives, de les que es sent especialment orgullós, com “la línia d’autobús a Santa Maria i Marratxí, la propera construcció de les vivendes de protecció oficial o el sanejament dels comptes municipals” entre d’altres. 

Durant la seva intervenció Urraca ha agraït la feina feta a tots i cadascuns dels membres de l’equip de govern i a totes aquelles persones que durant aquests mesos li ha mostrat el seu “suport i estima”. Les darreres paraules d’Urraca com a batle han estat pel seu successor, al qui ha desitjat que gaudeix “de l’experiència i honor que la democràcia i el poble ens han donat”. 

Per la seva part Riutort, qui ha fet un repàs de la trajectòria política que l’ha duit fins a la batlia, ha volgut agrair al seu antecesor, a l’equip de govern i als treballadors municipals la seva feina “per donar el millor servei a les taujanes i taujans”. 

Però sobretot Riutort ha fet referència als projectes de futur que comencen per “seguir desenvolupant els compromisos adquirits al Pla d’Acció Municipal signat el primer dia de legislatura i mirar d’avançar cap el seu màxim compliment”, i que es concreten en una “administració propera” que “prioritza les persones” i en altres projectes “de mobilitat, foment de la mobilitat eléctrica i autoconsum compartit”, així com en iniciatives relacionades amb la cultura, l’educació o el patrimoni.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt