Ara llegint
La Guàrdia Civil acudeix a Porreres per explicar bones pràctiques a seguir a la tercera edat

La Guàrdia Civil acudeix a Porreres per explicar bones pràctiques a seguir a la tercera edat

Personal de la comandància de la Guàrdia Civil de Palma i del quarter de Vilafranca han fet una xerrada explicativa al local de la gent gran de Porreres per tal de donar pautes per sentir-se més segurs.

L’acte ha tengut lloc després de la celebració, fa uns dies, de la Junta de Seguretat Local i de la demanda realitzada a la Benemèrita per l’Ajuntament de Porreres.

En primer lloc els agents han explicat als assistents el funcionament de l’aplicació mòbil Alertcops que permet tenir localitzada a la persona major, familiar, en tot moment, així com si aquesta persona és víctima d’un robatori, està tota sola a casa, no es troba bé de salut, o és testimoni d’una agressió o violència de gènere, mitjançant aquesta aplicació pot telefonar, enviar fotos, etc. i s’activen immediatament tots els protocols.

Per altra banda, també els han informat de la possibilitat de poder tramitar les denúncies per robatori, estafa, etc, a les dependències de la Policia Local de Porreres telemàticament per totes aquelles persones que no poden desplaçar-se al quarter de la Guàrdia Civil de Vilafranca per motius de salut, perquè no tenen cotxe o no hi ha cap familiar que els pugui acompanyar. Una vegada tramitada la denúncia personal del quarter es desplaçarà perquè la ratifiquin.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt