Ara llegint
La Guàrdia Civil deté a Ariany un productor i venedor de droga que s’havia enfrontat a diversos veïnats

La Guàrdia Civil deté a Ariany un productor i venedor de droga que s’havia enfrontat a diversos veïnats

La Guàrdia Civil ha informat avui de la detenció d’un home a Ariany com a possible autor d’un delicte contra la salut públic, per defraudar fluïd elèctric i usurpació d’habitatge.

Els agents varen rebre informacions relatives a una possible plantació de cannabis a Ariany i varen iniciar una investigació per poder corroborar aquest supòsit. Una vegada supervisada la zona indicada, i després de realitzar les primeres gestions, els agents constataren que es tractava d’un habitatge urbà de dues plantes ocupada per un únic morador.

Després de realitzar labors de vigilància es va procedir a un registre domiciliari, on es va trobar una plantació de marihuana d’interior, formada per 423 plantes, diferents caixes amb cabdells secs de la mateixa espècie, i diverses bosses de petites dimensions que contenien cocaïna i MDMA, així com diversos instruments utilitzats habitualment per l’elaboració, manipulació i distribució d’aquestes substàncies.

Amb el desmantellament d’aquest punt actiu de conreu, elaboració i venda de marihuana, la Guàrdia Civil ha aconseguit eradicar una problemàtica a Ariany que durant les darreres setmanes havia generat conflictivitat en el poble, ja que, a part de tot, l’individu detingut s’havia enfrontat a diversos veïnats de la localitat d’avançada edat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt