Ara llegint
La Guàrdia Civil intervé prop de 21.000 articles de pirotècnia irregulars en una tenda de Muro

La Guàrdia Civil intervé prop de 21.000 articles de pirotècnia irregulars en una tenda de Muro

La Guàrdia Civil ha intervingut un total de 20.895 articles de pirotècnia en un local comercial de Muro on els venien, possiblement sense complir adequadament el reglament de pirotècnia.

L’Equip d’Inspeccions de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil de les Illes Balears va realitzar una inspecció en aquest local de Muro el passat 7 de gener. Allà hi havia disposat un elevat nombre d’articles preparats per a la seva venda al públic que no complien la normativa vigent. De fet, del total d’articles intervinguts, un total de 1.527 ja estaven caducats i d’altres no estaven etiquetats d’acord amb la normativa de la Unió Europea.

Per tot això els agents varen aixecar acta i varen intervenir aquests prop de 21.000 articles, a més de presentar la corresponent denúncia davant la Delegació del Govern.

La Guàrdia Civil ha aprofitat l’ocasió per demanar a la població en general extremar les precaucions a l’hora de manipular els articles de pirotecnia, a més d’adquirir-los en establiments autoritzats, procedents de proveïdors de garantia contrastada i d’acord amb la legislació vigent, per tal d’evitar perills.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt