Ara llegint
L’Ajuntament d’Algaida dóna suport econòmic a 86 estudiants i a 3 esportistes del municipi

L’Ajuntament d’Algaida dóna suport econòmic a 86 estudiants i a 3 esportistes del municipi

Fins a 89 persones s’han beneficiat enguany de dues de les línies d’ajudes que ha tret novament enguany l’Ajuntament d’Algaida i a les quals ha destinat fins a 13.000€.

D’una banda, s’han concedit tres ajudes a esportistes individuals d’Algaida que participen en competicions esportives oficials d’àmbit insular, autonòmic o estatal.

Per un altre costat, 86 persones s’han beneficiat de les ajudes de 180€ cadascuna en la convocatòria per a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior per al curs 2022-2023.

Amb aquesta subvenció l’Ajuntament d’Algaida vol donar suport econòmic als estudiants del municipi d’Algaida que cursen estudis universitaris o cicles formatius de grau superior. Així, dels 86 estudiants beneficiaris, 65 són universitaris i 21 de grau superior.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet ha explicat que “l’objectiu d’aquestes línies d’ajudes és fomentar la pràctica esportiva i, per altra banda, puguin servir de complement i promoció per als estudiants del municipi, i al mateix temps, incentivar i facilitar que els estudiants puguin arribar a nivells formatius superiors, i, per tant, invertir en l’educació dels nostres joves i al mateix temps en la millora del nostre municipi”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt