Ara llegint
44 persones han participat als projectes mixtos de formació impulsats per l’Ajuntament d’Inca

44 persones han participat als projectes mixtos de formació impulsats per l’Ajuntament d’Inca

44 persones han participat als projectes mixtos de formació impulsats per l’Ajuntament d’Inca

L’Ajuntament d’Inca i el Centre de Formació han celebrat un acte de cloenda per posar punt final als projectes mixtos del sector administratiu i electricitat que s’han dut a terme durant els darrers mesos, en el marc del programa SOIB 30 Formació i Ocupació. Aquests projectes estan finançats amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa un total de 44 persones han pogut participar d’un pla formatiu durant 11 mesos, que combina formació i aprenentatge a la vegada que es desenvolupa treball efectiu en l’ajuntament. «Estam molt contents de poder treure endavant el màxim possible de projectes per tal de contribuir activament a fomentar l’ocupació i el treball de qualitat a la nostra ciutat. A més a més, aquest programa aconsegueix sempre un índex d’incorporació laboral molt elevat», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló. 

En concret, s’han desenvolupat dos projectes mixtos del sector administratiu, un d’auxiliar administratiu i l’altre  d’administratiu, en els quals han participat un total de 30 alumnes-treballadors. D’aquesta manera, els alumnes han pogut contribuir a millorar la qualitat del servei de la ciutadania, reduir temps d’espera en la realització de determinades gestion, potenciar la simplificació administrativa i contribuir a l’ampliació de la llei de transparència i accés a la informació pública. Per això, han realitzat tasques per als departaments municipals d’Educació, Cultura, Padró, Esports, Serveis, Igualtat, Policia Local, Biblioteca, Gestió Tributària i Secretaria, entre altres. 

D’altra banda, s’ha dut a terme també un projecte mixt d’electricitat amb un total de 14 alumes participants, els quals han contribuït a millorar, renovar i desenvolupar tasques de manteniment a les instal·lacions municipals, així com a incrementar l’eficiència energètica de les instal·lacions elèctriques a edificis  municipals. Per dur a terme aquests projectes han treballat a diferents àrees de l’Ajuntament, com Policia Local, Igualtat, Serveis, Educació, Esports o Padró, entre altres. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt