Ara llegint
Alcúdia estrena un nou espai per al centre Joan XXIII per atendre fins a 75 usuaris amb discapacitat intel·lectual

Alcúdia estrena un nou espai per al centre Joan XXIII per atendre fins a 75 usuaris amb discapacitat intel·lectual

Alcúdia ha procedit avui a la inauguració del nou espai del centre Joan XXIII al municipi, que oferirà atenció primerenca a la comarca Nord de Mallorca.

Amb el suport dels Serveis socials de l’Ajuntament d’Alcúdia i de la Conselleria d’Afers Socials del Govern de les Illes Balears, el centre Joan XXIII amplia els seus serveis amb l’obertura del nou espai a Alcúdia per a les famílies del Nord de Mallorca en una tasca de proximitat cap a les famílies i per invertir, amb previsió, en atenció primerenca.

Les instal·lacions del nou centre d’Atenció Primerenca de la Zona Nord ubicades a Alcúdia del Patronat Joan XXIII oferiran serveis de psicologia, teràpia, estimulació del llenguatge, logopèdia i disposaran també d’una treballadora social. Tot això destinat als nins i nines amb discapacitat intel·lectual ubicats als municipis d’Alcúdia, Pollença, Sa Pobla, Muro i Santa Margalida.

Aquestes dependències han estat inaugurades de forma oficial amb la presència del president del Patronat Joan XXIII, Pere Rotger, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago, el Director General d’Atenció a la Dependència Gori Molina i la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, amb la regidora d’assumptes socials Agüi Lobo, amb regidores i regidores del consistori alcudienc, entre d’altres representants.

El Centre Atenció Primerenca Zona Nord inicia els seus serveis atenent 40 famílies, i amb la capacitat de triplicar aquesta xifra i amb un total de 75 places concertades amb el Govern Balear.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt