Ara llegint
Alcúdia treballa per tenir les platges a punt i segures el mes d’abril

Alcúdia treballa per tenir les platges a punt i segures el mes d’abril

L’Ajuntament d’Alcúdia és un dels que primer ha començat a treballar en preparar la certificació de platges segures per a la propera campanya que preveuen arrancar el mes d’abril de 2021.

En una reunió celebrada fa uns dies, el comitè de seguiment de les platges va extreure conclusions sobre la temporada de 2020 i es varen revisar aspectes com requisits legals, les mesures covid, la qualitat, la gestió ambiental, l’accessibilitat o el pla de comunicació, entre d’altres.

L’Ajuntament d’Alcúdia persegueix tenir les platges amb tots els protocols revisats a començament de la temporada, havent conclòs tota la revisió de protocols de neteja, manteniment, desinfecció, per poder renovar les certificacions de platges segures amb l’entitat SGS.

A més, es preveu comptar amb el mateix operatiu que l’any passat pel que fa a personal, hamaques i para-sols, mantenint els espais de distància entre persones o nuclis de persones que ja es varen haver d’aplicar durant la temporada de 2020.

S’augmentarà la informació i la senyalització física sobre la platja, així com els protocols per fer front a la covid-19. A més, es faran anàlisis d’aigua i arena i es comunicaran els resultats tant a residents com a visitants.

Per últim, es preveu reforçar la zona accessible per a persones amb mobilitat reduïda, amb especial atenció a les persones amb visió disminuïda.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt