Ara llegint
Compte enrere per a la celebració del Dijous Bo dia 17 de novembre

Compte enrere per a la celebració del Dijous Bo dia 17 de novembre

Compte enrere per a la celebració del Dijous Bo dia 17 de novembre

El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca ha estat avui dematí l’escenari ideal per a la presentació de la programació de la setmana gran del Dijous Bo, que tendrà lloc el 17 de novembre. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Dijous Bo, Antoni Peña, acompanyats per altres membres del Consistori i representants d’associacions i entitats locals, han donat a conèixer durant aquest acte el programa amb tots els actes que es duran a terme a la capital del Raiguer amb motiu de la gran Fira de Mallorca. 

«El 17 de novembre, obrirem de nou les portes del nostre municipi de pinte en ample i mostrarem als milers de persones que ens visiten tot allò que conforma i potencia el nostre característic orgull inquer. Artesania, gastronomia, comerç, indústria, pagesia… Tradicions i costum que es combinen amb noves i modernes experiències i representen l’essència de la nostra ciutat; i ens converteixen per un dia en la capital de les Illes Balears», assenyala el batle Moreno. 

Per la seva part, el regidor Peña destaca que «ben segur la bona acollida i l’elevada participació que hem tengut durant aquest cap de setmana de fires, serà un bon preludi per aquest Dijous Bo, que esperam sigui un èxit i que tothom surti a carrer i gaudeixi de tots els actes que hem preparat amb molta estima i dedicació». 

Així doncs, la Setmana Gran del Dijous Bo comença el divendres anterior amb el pregó que dóna el sus a les festes, a càrrec de Joana Maria Coll. Després, durant el cap de setmana previ al Dijous Bo se celebra la festivitat de Santa Maria la Major, que és la copatrona d’Inca. Aquests dies se celebren els tradicionals foguerons de la revetlla i esdeveniments ja consolidats com el correfoc Inc’Fern, el Vermut Fest o el Rally Dijous Bo. D’altra banda, la cerimònia d’entrega dels Premis Dijous Bo es realitza dimarts 15 de novembre al Teatre Principal d’Inca.

El mercat pagès serà un any més el gran protagonista del Dimecres i Dijous Bo amb centenars de paradetes i quilòmetres d’exposició, el qual estarà obert ja des de dimecres a les 10.00 hores. A més hi haurà també exposició ramadera, mostra marinera, exposició de vehicles, camions, maquinària pesada i maquinària agrícola, exposició filatèlica, certamen d’arts de plàstiques i moltes activitats més.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt