Ara llegint
Crestatx Poètic, poesia envoltada de cinema, dansa i música a sa Pobla

Crestatx Poètic, poesia envoltada de cinema, dansa i música a sa Pobla

Crestatx Poètic, poesia envoltada de cinema, dansa i música a sa Pobla

La poesia es dona mà amb el cinema, la dansa i la música en la celebració de la 23a edició de Crestatx Poètic, just a l’avantsala de les festes de Santa Margalida i Sant Jaume de sa Pobla. Aquesta és una de les activitats principals de l’Aula Poètica de la Fundació Musical ACA, sota l’impuls de Toni Gost, Curro, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de sa Pobla, la Parròquia de Sant Antoni Abat, sa Negreta i el col·lectiu del Cap de Bou de Talapi.

Enguany, el tret de sortida es donarà aquest divendres 7 de juliol a les 20.00 h, a Can Planes – Espais d’Art i Cultura amb la presentació del curtmetratge Carbón, de Cesc Mulet i del dibuixant Max. De fet, l’actual edició homenatjarà al guionista, realitzador i productor de La Perifèrica, Cesc Mulet.

La vetllada poètica d’enguany es durà a terme el dimecres 12 de juliol a l’ermita de Crestatx a les 22.00h. Enguany, el cartell es presenta amb l’espectacle “Danses de les aromes del fonoll” de Felip Caldés i Margalida Llabrés; els poemes musicals d’Antònia Monroig, David Delgado i Emili Sánchez-Rubio; la “Bifonia del vers del duet Jansky, format per Laia Malo i Jaume Reus.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per l’artista i fotògraf Bennàsser-Colom.

La presentació va tenir lloc ahir a l’Ajuntament de sa Pobla amb la presència del batle, Biel Ferragut; la regidora de Cultura, Catalina Maria Serra; el coordinador de l’Aula Poètica de la Fundació ACA, Antoni Gost; el secretari de la Fundació ACA, Miquel Àngel Tortell; i l’autor del cartell, Bennàsser-Colom.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt