Ara llegint
Diverses carreteres d’accés a Sa Pobla entraran en obres durant les properes setmanes

Diverses carreteres d’accés a Sa Pobla entraran en obres durant les properes setmanes

Diverses carreteres d'accés a Sa Pobla entraran en obres durant les properes setmanes

Diverses carreteres d’accés a Sa Pobla seran sotmeses a actuacions de millora al llarg de les properes setmanes, amb un pressupost de 192.000 euros. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano i la directora insular d’Infraestructures, Olga Martínez varen visitar ahir el municipi per informar el batle, Llorenç Gelabert, i a la resta de la corporació municipal, de les diferents actuacions que es realitzaran.

Concretament, la intervenció reforçarà el ferm de la Ma-3430, des de Sa Pobla a Muro; de la Ma-3501, entre Sa Pobla i Llubí; i de la Ma-3421, entre l’autopista i Sa Pobla.

Les obres tenen com a objectiu millorar les condicions de seguretat de les vies i augmentar la comoditat dels usuaris d’aquestes carreteres. Així, es millorarà el ferm de la carretera Ma-3501 (entre Sa Pobla i Llubí), en una actuació que comprendrà intervencions en diferents trams; una obra que s’iniciarà en els pròxims dies. La inversió total és de 123.098 euros.  

La següent de les actuacions previstes serà a la carretera Ma-3421, també en diferents trams i amb un pressupost de 43.590 euros. La darrera de les actuacions tindrà lloc a la Ma-3430, des de Sa Pobla a Muro, i la inversió suposarà 25.305 euros. Està previst que abans d’arribar a desembre, totes aquestes actuacions estiguin acabades.

«Amb aquestes actuacions intervendrem de manera global les carreteres que donen accés al municipi. Es tracta d’unes infraestructures que, a pesar que en termes generals es trobin en bon estat, és cert que hi ha diversos trams en els quals l’asfalt, amb el pas del temps, s’ha deteriorat de manera important, la qual cosa pot arribar a provocar problemes de perillositat. Per això volem apostar ara per una importantíssima inversió, gairebé 200.000 euros, des dels nous contractes de manteniment de les carreteres, els quals han estat modificats i adjudicats recentment per a poder dur a terme actuacions d’inversió tan rellevants com aquestes».

«Fa ja un any, renovem gran part del ferm de tota la ronda de Sa Pobla, ara, amb aquestes obres, resolem la part que ens quedava per al municipi, que són les principals carreteres d’accés, dotant-les de més seguretat i comoditat per als usuaris», ha afegit Sevillano.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt