Ara llegint
El Projecte Home rebrà 25.000 euros de l’Ajuntament d’Inca

El Projecte Home rebrà 25.000 euros de l’Ajuntament d’Inca

L’Ajuntament d’Inca i el Projecte Home Balears han signat avui la renovació de conveni de col·laboració per impulsar la integració de persones drogodependents i fomentar la prevenció entre els joves. L’acte de signatura ha estat presidida pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, el representant de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, i ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons.

«Estam molt contents de seguir col·laborant amb Projecte Home Balears i poder apropar els seus serveis a la ciutadania inquera. Aquesta entitat duu a terme una tasca imprescindible a la nostra ciutat i desenvolupa moltes accions per prevenir la drogodependència i atendre a les persones que tenen un problema amb el consum de drogues i les seves famílies», assenyala Pons. 

Gràcies a la signatura d’aquest acord, l’entitat rebrà, un any més, una subvenció de 25.000 euros per finançar part de les despeses de prevenció, assistència i rehabilitació de ciutadans i ciutadanes d’Inca que es troben en alguna fase del projecte d’Integració de persones drogodependents. D’altra banda, també se subvencionaran programes preventius de drogodependències als centres educatius de la ciutat. 

En aquest sentit, cal destacar que el consistori de la Capital del Raiguer col·labora ja des de fa molts d’anys amb Projecte Home Balears i dóna suport a les actuacions que l’entitat desenvolupa al municipi destinades tant a la prevenció de la drogodependència com a l’atenció de les persones que tenen un problema amb les drogues i al seu entorn sociofamiliar. 

Des de 2018 Projecte Home Balears disposa d’un local en el Casal d’Entitats Ciutadanes del Municipi, cedit per l’Ajuntament, des d’on ofereix el seu servei d’informació, diagnòstic i suport. D’altra banda, en aquest espai també duu a terme activitats de suport terapèutic amb l’objectiu d’apropar l’activitat terapèutica a les persones que ho han de menester, així com al seu entorn sociofamiliar. De forma paral·lela, l’entintat va obrir també al municipi un Centre de Dia d’Atenció Integral. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt