Ara llegint
Els comerciants i restauradors d’Inca s’aboquen amb el personal del seu l’Hospital

Els comerciants i restauradors d’Inca s’aboquen amb el personal del seu l’Hospital

La gerència del de l’Hospital Comarcal d’Inca  va pensar que, en no poder celebrar enguany el sopar tradicional de Nadal de l’Hospital, havia d’organitzar alguna cosa per al personal del centre, que està fent un gran esforç des que va començar la pandèmia. En paral•lel, l’objectiu és donar una empenta al comerç local, que tant està sofrint les conseqüències de la COVID-19 i que tant ha ajudat l’Hospital amb les seves donacions en els darrers mesos.

Per això els responsables de l’hospital inquer  han arribat a un acord amb l’Associació de Comerciants i Restauradors del municipi pel qual tot el personal del centre hospitalari tindrà descomptes i beneficis en diferents comerços i restaurants d’Inca durant la campanya de Nadal, del 10 de desembre al 6 de gener.

D’aquesta manera els més de 1.100 treballadors de l’Hospital Comarcal tindran descomptes i regals en restaurants, botigues de juguetes, botigues de roba d’home i dona, sabateries, òptiques, botigues de complements, perruqueries, centres d’estètica i d’ortodòncia i fins i tot en empreses d’assegurances. En total, prop de mig centenar d’establiments d’Inca s’han sumat a aquesta iniciativa.

La gerència del HCIN vol donar les gràcies a l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca per totes les facilitats que ha posat perquè el personal de l’Hospital tingui el seu regal de Nadal.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt