Ara llegint
Inca amplia la voravia del carrer Sirena per donar continuïtat a l’espai peatonal de la plaça Mallorca

Inca amplia la voravia del carrer Sirena per donar continuïtat a l’espai peatonal de la plaça Mallorca

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un projecte per ampliar la voravia d’un tram del carrer Sirena i substituir el paviment amb la finalitat de donar continuïtat amb la plaça de Mallorca i impulsar la connexió amb el centre de la ciutat. Les obres, amb un pressupost de 23.000 euros, han començat ja aquesta setmana i finalitzaran abans que comencin les Fires. 

L’objecte d’aquesta actuació és substituir el paviment prefabricat de formigó de la voravia per un paviment de pedra natural irregular de pedra calcària  amb un acabat «apunxonat» similar a la rajola col·locada al carrer Barco, que connecta la plaça Mallorca amb el carrer Sirena. D’aquesta manera, el consistori de la capital del raiguer pretén unificar els paviments de les voravies del carrer Barco i Sirena i les voravies de la plaça Mallorca. 

D’altra banda, aprofitant aquesta intervenció s’ampliarà la voravia. Els dos passos per a vianants i la zona de càrrega i descarrega es mantenen amb la reforma.  Pel que fa a la vorada de pedra existent, es tornarà a col·locar i en el cas que algun tram no es pogués aprofitar, l’Ajuntament disposa de vorades recuperades d’altres llocs que es poden reutilitzar. 

Així mateix, durant les obres es realitzarà una nova escomesa d’aigua per a la font de la plaça Orient. També s’instal·larà i es col·locarà un hidrant a la voravia enterrat i es col·locaran per previsió tubs pel pas de telecomunicacions sota el paviment de la nova voravia. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt