Ara llegint
Inca cerca un nou cronista oficial

Inca cerca un nou cronista oficial

https://www.foravila.net/area/raiguer/inca-aprova-un-marc-legal-per-a-la-figura-del-cronista-oficial-de-la-ciutat/

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat els tràmits per a la selecció i el nomenament de la figura de Cronista Oficial d’Inca. Aquesta iniciativa s’ha pres després que Gabriel Pieras Salom hagi manifestat la seva voluntat de cessar per decisió pròpia del càrrec. 

Així doncs, el consistori ha obert una convocatòria pública per designar un nou o nova Cronista Oficial d’Inca. D’aquesta manera, aquelles persones, entitats o associacions interessades poden presentar mitjançat registre d’entrada propostes de persones candidates al càrrec. La petició ha d’incloure una memòria en la qual s’especificaran els mèrits que concorre a cada una de les candidatures, juntament amb les seves dades biogràfiques i ressenyes bibliogràfiques. 

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 8 de març a les 24 hores. 

Una vegada nomenat nou Cronista Oficial d’Inca, l’Ajuntament d’Inca acceptarà, per tant, la renúncia de Gabriel Pieras. A més a més, després s’elevarà també a ple la proposta de nomenar Pieras com a Cronista Honorari d’acord amb l’extensa i prolífera labor que ha realitzat durant tots aquests anys, així com es contempla en el reglament municipal regulador de la figura de Cronista Oficial de la Ciutat d’Inca. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt