Ara llegint
Inca contracta 9 persones en el marc del programa SOIB Jove

Inca contracta 9 persones en el marc del programa SOIB Jove

Inca contracta 9 persones en el marc del programa SOIB Jove

L’Ajuntament d’Inca arranca el mes de maig amb la contractació de 9 persones, les quals s’incorporen temporalment a la plantilla municipal gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024.

Els perfils contractats són: 1 Grau en Periodisme, 3 Grau en Geografia, 1 Grau en Història de l’Art, 2 CFGS en Administració i Finances, 1 CFGS en Màrqueting i Publicitat i 1 CFGS en Assessoria d’Imatge i organització d’esdeveniments. Les persones participants seran contractades durant 12 mesos i desenvoluparan les seves funcions a diferents departaments del consistori, d’acord amb la seva formació.

Aquest programa està destinat a persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites com a demandants d’ocupació en el SOIB que disposen d’una titulació universitària o de formació professional de grau superior o un certificat de professionalitat de nivell 3 finalitzat dins els tres anys anteriors a l’inici del contracte, que compleixin els requisits per poder ser contractades mitjançant el contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

«Estam molt contents de poder tornar a desenvolupar aquest programa i contribuir a fomentar la inserció laboral dels joves que disposen de formació. Amb aquest contracte d’un any, els hi oferim la possibilitat de començar a aplicar els coneixements en els quals s’han format, conèixer l’administració pública i ampliar currículum, a l’hora que donen un servei a la ciutadania», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Francisca Barceló. 

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i ha suposat una inversió de 331.564,16€, dels quals 282.024,55€ han estat finaçats pel SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt