Ara llegint
Inca obri una nova sala d’estudis en el Casal de Joves

Inca obri una nova sala d’estudis en el Casal de Joves

Inca obri una nova sala d'estudis en el Casal de Joves

L’Ajuntament d’Inca ha obert avui una nova sala d’estudis en el Casal de Joves Sa Fàbrica. D’aquesta manera, s’amplien els espais públics de la ciutat habilitats per a estudiar, fer treballs o simplement llegir un llibre.

«La nostra finalitat és oferir una àmplia varietat d’espais d’acord amb les demandes i necessitats de la ciutadania. El Casal de Joves és un espai molt versàtil, que ens ofereix infinites oportunitats i podem anar adaptant els serveis així com ens demanen els usuaris, especialment l’alumnat de Batxillerat i estudis universitaris», ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

La nova sala està ubicada a una zona molt tranquil·la del Casal de Joves, sense renou i amb molta llum natural. Actualment, l’espai està habilitat per una vintena de persones, tot i que es podria ampliar si hi ha més demanda.

L’horari d’obertura de la nova sala d’estudis del Casal de Joves Sa Fàbrica és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores; i els dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores. Durant les èpoques d’examen, s’ampliarà l’horari fins a la una de la matinada o inclòs més tard, d’acord amb les necessitats dels usuaris.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt