Ara llegint
Inca posa en marxa quatre projectes de formació en el marc dels programes del SOIB

Inca posa en marxa quatre projectes de formació en el marc dels programes del SOIB

Inca posa en marxa quatre projectes de formació en el marc dels programes del SOIB

L’Ajuntament d’Inca manté la seva aposta per fomentar l’ocupació i impulsar projectes de formació, d’acord amb les necessitats i demandes del mercat laboral. Així doncs, aquest desembre es posen en marxa 4 nous projectes mixtos de formació i ocupació en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove, els quals inclouen un contracte de 12 mesos de formació a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució. La dotació econòmica és de 1.086.880,95 €

“Un any més al Centre de Formació executam el màxim de projectes, ampliant el nombre de places oferides i adaptant els projectes als perfils de demandant que tenim a Inca per a aconseguir una major inserció laboral en el futur”, explica la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber.

Ja s’ha obert les inscripcions pels tres projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions. D’altra banda, també s’ha posat en marxa un projecte per a persones menors de 30 anys. Enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria. A més, aquesta edició s’han ampliat les places d’alguns projectes, que n’hi ha que passen de 10 a 15.

Finalment, cal destacar que el projecte SOIB Jove Formació i Ocupació està finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt