Ara llegint
Inca posa en marxa un curs de jardineria en coordinació amb el SOIB

Inca posa en marxa un curs de jardineria en coordinació amb el SOIB

Inca posa en marxa un curs de jardineria en coordinació amb el SOIB

L’Ajuntament d’Inca manté la seva aposta per fomentar l’ocupació i impulsar projectes de formació i ocupació, d’acord amb les necessitats i demandes del mercat laboral i, per això, posa en marxa quatre nous projectes mixts de formació i ocupació en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove Formació i Ocupació. 

D’aquestes noves propostes de formació i ocupació, tres d’elles inclouen un contracte de 12 mesos de formació a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució. En el cas del projecte de jardineria, són 6 mesos de contracte.

«Any rere any, des del Centre de Formació fem un esforç per adaptar el programa formatiu a les demandes del sector laboral i necessitats de la ciutadania. El nostre objectiu és fomentar l’ocupació de qualitat i contribuir a una major inserció laboral», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló. 

Així doncs, ja estan en marxa els dos projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions. D’altra banda, també s’inicien dos projectes per a persones menors de 30 anys. Enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria i com a novetat el d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. 

Finalment, cal destacar que els projectes SOIB Jove Formació i Ocupació està finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial. Enguany la dotació econòmica per al desenvolupament d’aquests 4 projectes mixts impulsats per l’Ajuntament d’Inca és de 989.374,65 €. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt