Ara llegint
Inca posa en marxa una campanya per mantenir la ciutat més neta

Inca posa en marxa una campanya per mantenir la ciutat més neta

Inca posa en marxa una campanya per mantenir la ciutat més neta

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat una nova companya, de caràcter molt visual, que inclou articles d’obligat compliment de les diferents ordenançes de tinença d’animals, residus i neteja, per tal d’incentivar el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta.

Per això s’han instal·lat a la ciutat diferents banderoles que informen de les sancions per no recollir les llosques d’en terra, els excrements de les mascotes, el fems, o per trepitjar els parterres.

D’aquesta manera, per no recollir les llosques les sancions seran de fins a 100 euros, per no llevar els excrements dels cans, de fins a 1.500 euros; per no arreplegar els residus com poden ser les llaunes o les bosses de plàstic, per exemple, les multes podran arribar als 600 euros. A més, per trepitjar els parterres les infraccions podran ser de fins a 300 euros.

A part, del 13 al 19 de març es durà a terme una campanya amb la Policia Local per reforçar la responsabilitat quant a la neteja dels excrements de cans. També es promourà la importància d’evitar que les mascotes orinin als caps de cantó dels carrers o a les zones públiques on puguin danyar el mobiliari urbà.

“Seguim fent passes per intentar mantenir la nostra ciutat neta i evitar, en aquest cas, també males olors. Necessitam la col·laboració i la implicació de tots i totes per aconseguir mantenir en bones condicions la via pública i el mobiliari urbà”, assenyala la regidora de Serveis María del Carmen Oses.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt