Ara llegint
Els Bombers de Mallorca sumen 32 nous funcionaris de carrera

Els Bombers de Mallorca sumen 32 nous funcionaris de carrera

Els Bombers de Mallorca sumen 32 nous funcionaris de carrera

El Consell de Mallorca ja disposa de 32 nous bombers-conductors que han guanyat la seva plaça de funcionari i que es troben plenament operatius a disposició del cos de Bombers de Mallorca. La plantilla supera ara els 270 professionals.

Els 32 professionals dels Bombers de Mallorca que han pres possessió s’han integrat dins dels quadrants de feina dels vuit parcs de Bombers existents a Mallorca, la qual cosa permetrà reduir la incidència del treball interí dins del cos.

Avui dematí, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, i el director insular d’Emergències, Pedro Orfila, ha lliurat els certificats que acrediten la condició de funcionari de carrera als Bombers que han superat les proves del concurs oposició i disposen del curs bàsic aprovat.

Cladera ha felicitat els nous integrants del Cos de Bombers, per la seva nova condició de personal funcionari. “Aquesta mateixa setmana, amb els efectes del temporal de neu, pluja i vent que hem tingut a Mallorca, s’ha tornat a demostra la importància de tenir un cos de Bombers professional i ben preparat, per donar seguretat a tota la població”, ha dit la presidenta del Consell.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt