Ara llegint
Inca promou les compres al petit comerç convidant a anar al teatre

Inca promou les compres al petit comerç convidant a anar al teatre

PIMECO i l’Ajuntament d’Inca acosten a la capital del Raiguer la iniciativa «Viu Mallorquinament» per promocionar les compres a les petites botigues de la ciutat. Així doncs, l’objectiu d’aquesta campanya és dinamitzar i fomentar les compres en els comerços de proximitat obsequiant els consumidors que hi compren amb una entrada per un espectacle cultural, protagonitzar per Toni Gomila, en el Teatre Principal d’Inca.

D’aquesta manera, a partir d’avui els inquers que comprin als petits establiments d’Inca adherits a la campanya obtendran un val bescanviable per una entrada per gaudir de l’obra «Viu Mallorquinament», dia 22 d’octubre en el Teatre Principal d’Inca. 

«Estam molt contents de poder acollir aquesta campanya de promoció del petit comerç a la nostra ciutat i, alhora, agermanar el comerç de proximitat amb la cultura amb entrades gratuïtes per gaudir d’un monòleg amb un dels artistes més coneguts de l’illa», assenyala el regidor de Comerç i Promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés. 

«Viu Mallorquinament» és un monòleg, protagonitzat per l’actor i dramaturg Toni Gomila, en la qual es posa a l’alça els valors de comprar al petit comerç. La campanya, impulsada per PIMECO, està patrocinada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través de Cambra de Comerç. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt