Ara llegint
Inca remodela els parcs infantils i crea un nou espai a So na Monda

Inca remodela els parcs infantils i crea un nou espai a So na Monda

Inca remodela els parcs infantils i crea un nou espai a So na Monda

L’Ajuntament d’Inca ha adjudicat el contracte de subministrament i instal·lació de jocs infantils i aparells d’exercici a diverses zones del municipi amb la finalitat de reformar i ampliar els espais d’esbarjo de la capital del Raiguer. Així doncs, en total es renovaran i milloraran sis places i es crearà un nou parc a la barriada de So na Monda. 

«Estam fent un important esforç per ampliar els espais públics d’Inca i adaptar-los a les necessitats i demandes de la ciutadania. Per definir aquestes actuacions, dirigides especialment a millorar les instal·lacions per als inquers i inqueres més petites, hem fet consultes ciutadanes, reunions amb entitats i col·lectius i hem avaluat diferents propostes del Consell d’Infants», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

A més a més, Moreno destaca que «la finalitat és generar noves zones per a tota la família amb jocs i activitats per a nins i nines de totes les edats i propostes inclusives que fomentin la integració i d’altres que potenciïn l’estimulació, així com espais amb ombres.»

Plaça Lompoc

D’aquesta manera, en el marc d’aquest projecte es crearà un nou parc infantil a la plaça Lompoc (ubicada davant el Centre de Salut de So na Monda). En aquest espai s’instal·larà un joc combinat amb pont d’equilibri, tobogan i rampa, entre altres. També es contempla la col·locació en aquesta zona d’un gronxador, un joc infantil de molla accessible per a persones amb mobilitat reduïda i un joc infantil d’integració tipus balancí per a 4 persones. 

D’altra banda, a la plaça Antoni Fluxà i al Parc de les Illes Balears es renovaran alguns dels jocs infantils, que es troben en males condicions o que s’han deteriorat a causa del temps. Així mateix, se substituirà també un joc infantil en la plaça del Lledoner i s’instal·larà un altre tipus caseta d’estimulació primerenca accessible amb cadires de rodes. A més, en aquest espai també es reformarà el paviment de seguretat de l’àrea. 

Pel que fa al Parc Europa es renovarà el joc infantil inclusiu i s’ampliarà el parc amb la instal·lació d’un joc de tren amb locomotora i dos vagons. Aquí també s’estendrà el paviment. 

Finalment, en substituiran també els aparells d’exercici físic de la plaça del Bestiar. En aquest sentit, cal destacar que aviat començarà una important reforma en aquest espai públic de la capital del Raiguer i s’ampliarà també i renovarà la zona de jocs.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt