Ara llegint
Inca renova el seu compromís amb Projecte Home Balears

Inca renova el seu compromís amb Projecte Home Balears

Inca renova el seu compromís amb Projecte Home Balears

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el representant de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, han firmat la renovació del conveni de col·laboració per impulsar la integració de les persones drogodependents i fomentar la prevenció entre els més joves. Durant l’acte de signatura també ha estat present la regidora de Benestar Social, Maria Antònia Pons.

«El nostre compromís amb Projecte Home Balears és ferm. Any rere any, des de l’Ajuntament seguirem col·laborant per ajudar aquesta associació i donar suport a la tasca tan important que fan a la nostra ciutat, especialment entre els més joves», assenyala Moreno.

Així doncs, gràcies a aquest acord el Consistori es compromet a donar una subvenció a l’entitat social de 25.000 euros amb la finalitat de finançar part de les despeses de prevenció, assistència i rehabilitació d’aquells ciutadans i ciutadanes d’Inca que es troben dins alguna fase del projecte d’integració de persones drogodependents. D’altra banda, també se subvencionaran els programes preventius de drogodependències que es duen a terme als centres educatius de la ciutat. A més a més, Projecte Jove compta també amb diferents programes, destinats a persones d’entre 14 i 23 anys i els seus familiars, per donar resposta a la problemàtica tant d’addicció com d’ús problemàtic de tecnologies digitals. 

L’Ajuntament d’Inca col·labora ja des de fa molts d’anys amb Projecte Home Balears i dóna suport a les activitats que duu a terme aquesta entitat al municipi per prevenir la drogodependència i atendre a les persones que tenen un problema amb el consum de drogues. A més a més, des de 2018 l’entitat disposa també d’un espai al Casal d’Entitats, a on a més d’oferir serveis d’informació, diagnòstic i suport, l’associació duu a terme activitats de suport terapèutic amb l’objectiu d’apropar l’activitat terapèutica a les persones que ho han de menester, així com al seu entorn sociofamiliar. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt