Ara llegint
Inca renova els parcs infantils i en crea cinc de nous

Inca renova els parcs infantils i en crea cinc de nous

Inca renova els parcs infantils i en crea cinc de nous

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa un pla d’actuacions per reformar i ampliar les zones infantils de la ciutat. D’aquesta manera, es renovaran i milloraran un total de set zones de jocs del municipi i es crearan cinc noves instal·lacions per als infants a la capital del Raiguer.

«Durant els darrers anys, hem fet un esforç important per ampliar els espais públics del municipi d’acord amb les necessitats i demandes de la ciutadania. Aquests pròxims mesos, centrarem els nostres recursos a millorar les instal·lacions dedicades als inquers i inqueres més petits i crearem noves zones d’esbarjo», assenyala el batle, Virgilio Moreno.

Així doncs, per definir les actuacions que es realitzaran, l’Ajuntament d’Inca ha fet consultes ciutadanes, ha mantingut reunions amb associacions i ha analitzat les diferents propostes del Consell d’Infants. La finalitat és generar noves zones per a tota la família amb jocs i activitats per a nins i nines de totes les edats i propostes inclusives que fomentin la integració i d’altres que potenciïn l’estimulació, així com espais amb ombres.

En concret, en el marc de la campanya dels pressuposts participatius de 2022 el consistori inquer reformarà el gronxador i el trespol de la zona de jocs infantil de la plaça del Lledoner. A més, es canviarà el gronxador de la plaça Bisbe Llompart i algunes instal·lacions, com per exemple la piràmide, del parc de les Illes Balears.

Així mateix, en el marc d’aquest projecte, es reformarà el tancament dels espais infantils de la plaça del blanquer i es posaran nous jocs a la plaça del carrer Binissalem (darrere Mercadona). Finalment, es crearà una nova zona de llocs al Parc Europa i es posarà una nova instal·lació a la plaça Lompoc.

De forma paral·lela, l’Ajuntament ha posat també en marxa un projecte per crear nous parcs infantils a la plaça del Bestiar, l’avinguda d’Alcúdia i l’avinguda Reis Catòlics, amb zones multijoc i altres instal·lacions. D’altra banda, també es preveu l’ampliació de la zona infanti de la plaça 1r de Maig.

Finalment, el consistori ampliarà i renovarà la zona de jocs infantils de la plaça Antoni Mateu, en el marc del projecte de reforma d’aquest espai públic, les obres del qual començaran aviat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt