Ara llegint
Inca s’uneix al projecte Libera i recull 130 quilograms de residus en el camí vell de Selva

Inca s’uneix al projecte Libera i recull 130 quilograms de residus en el camí vell de Selva

Inca s'uneix al projecte Libera i recull 130 quilograms de residus en el camí vell de Selva

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Inca s’ha sumat aquest cap de setmana a la campanya de recollida de residus «1m2 contra la basuraleza» del Projecte ‘Libera’, organitzat per SEO/Birdlife en col·laboració amb Ecoembes. Aquesta actuació s’ha dut a terme de manera simultània a diferents punts d’Espanya.

D’aquesta manera, una vintena de voluntaris s’han unit per recollir els residus abocats a la zona del camí vell de Selva, alliberant així la natura dels fems que altres persones tiraren i no retiraren. En concret, s’han retirat 130 kilograms de residus: 40 quilograms d’envasos, 30 kilograms de vidre, 15 kilograms de rebuig, 3 kilograms de paper i cartó,  i més de 50 kilograms de voluminosos. 

«Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que de manera desinteressada han participat en aquesta activitat i han contribuït a recollir els residus d’aquest espai. Durant aquests darrers anys, des de l’Ajuntament hem treballat decididament per impulsar la recollida selectiva de residus i impulsar el reciclatge amb uns grans resultats, gràcies a la col·laboració i implicació de tots i totes», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, la regidora de Serveis, María del Carmen Oses, destaca que «la finalitat d’aquesta actuació és conscienciar a la ciutadania sobre l’impacte que té l’abocament de residus en la natura i sensibilitzar a la població sobre la importància de separar correctament els residus i dipositar-los en el contenidor correcte». 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt