Ara llegint
La Guàrdia Civil d’Inca deté un home que havia lesionat un altre amb una arma blanca després d’un accident

La Guàrdia Civil d’Inca deté un home que havia lesionat un altre amb una arma blanca després d’un accident

La Guàrdia Civil d’Inca ha detingut avui un home per un suposat delicte de lesions després d’agredir un conductor contra el qual abans havia col·lidit a l’autopista d’Alcúdia.

Els fets han ocorregut quan la víctima, acompanyada dels seus fills menors d’edat, circulava pel carril esquerra de l’autovia MA-13 en sentit Alcúdia. Un altre vehicle ha col·lidit contra la part del darrere del primer i després de l’accident els dos vehicles s’han aturat a la voravia de l’autovia.

En sol·licitar-li la documentació per realitzar una declaració amistosa d’accident, l’agressor ha baixat del seu vehicle amb un objecte punxant, amb el qual ha agredit en diverses ocasions l’altre conductor. Com a resultat l’agredit ha tengut diverses ferides a diferents parts del seu cos, una de les quals ha estat al tòrax, ha tengut deu centímetres de longitud i ha precisat 13 punts de sutura.

L’agredit no ha pogut retenir el número de matrícula del vehicle de l’agressor, però sí diversos detalls que han ajudat la Guàrdia Civil a identificar primer el vehicle i després l’agressor, que ha estat detingut per un suposat delicte de lesions i per un altre contra la seguretat vial, ja que havia circulat tenint retirat el permís de conduir.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt