Ara llegint
La Policia Local d’Inca incorpora 6 nous vehicles al seu parc mòbil

La Policia Local d’Inca incorpora 6 nous vehicles al seu parc mòbil

La Policia Local d'Inca incorpora 6 nous vehicles al seu parc mòbil

Sis nous vehicles s’han incorporat al servei de la policia local d’Inca per millorar el servei i modernitzar el parc mòbil. Es tracta de 4 cotxes i dues motocicletes. Els nous cotxes estan completament equipats per a la funció policial amb especialització per a servei de patrulla de seguretat ciutadana. El batle Virgilio Moreno i el regidor de Policia, Sebastià Oriol, juntament amb el cap de Policia Carlos Caballero han inspeccionat els nou vehicles.

Els cotxes vehicles tipus SUV que per les seves característiques ajuden a l’adaptació a qualsevol classe de ferm, podent donar servei a l’àmplia zona rural del municipi. L’equipament reglamentari inclou un kit de detinguts i un desfibril·lador automàtic. Les dues motocicletes son tipus scooter i estan adreçades a la intervenció  de sevrei urbà. “El nostre objectiu és que els agents donin el seu servei en les millors condicions possibles, i aquests cotxes responen a les necessitats de l’actual planter”, ha comentat Oriol.

Per altra banda, cal recordar que fa uns mesos, l’Ajuntament d’Inca va incorporar definitivament cinc nous agents a la plantilla de la Policia Local. A més a més, actualment està en fase final un altre procés de 6 places que iniciaran el curs a principi d’any i s’incorporaran a la plantilla el segon semestre de 2023.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt