Ara llegint
La Policia Local d’Inca interposa 45 denúncies durant la campanya de control dels patinets

La Policia Local d’Inca interposa 45 denúncies durant la campanya de control dels patinets

La Policia Local d'Inca interposa 45 denúncies durant la campanya de control dels patinets

Des del 15 de novembre al 15 de desembre, la Policia Local d’Inca ha realitzat una campanya de control de vehicles de mobilitat personal – VMP -. Aquesta acció s’ha dut a terme a la zona centre perquè els agents han detectat més problemes. Al llarg d’aquesta campanya s’han interposat 45 denúncies principalment per circular per zones de vianants o circular més d’una persona a un VMP. “No tenim cap dubte que les noves formes de mobilitat són una solució pels problemes de congestió de les ciutats, però sempre que respectin a la resta d’usuaris.”, ha explicat el cap de Policia Local, Carlos Caballero.

La majoria de les sancions de la campanya han estat per circular a zona exclusiva per a vianants i per anar en patinet dues persones. “L’esperit de la norma actual és la convivència dels diferents actors a la via pública, per això, entre altres mesures es contemplen mesures reeducadores per a aquells usuaris joves que cometin infraccions fent servir aquest tipus de transport personal”, ha comentat Sebastià Oriol, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Cal recordar que l’any 2019 Inca es va modificar l’ordenança municipal de circulació per tal de regular l’ús de patins, patinets, monopatins, patinets elèctrics i vehicles de mobilitat personal.

La campanya realitzada per la Policia Local s’ha completat amb la substitució de la senyalística de les zones de vianants. Tot això, amb la intenció de reforçar la prohibició de la circulació per aquestes vies per part dels vehicles de mobilitat personal. L’objectiu és que el vianant tengui espais únics de circulació.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt