Ara llegint
L’Ajuntament d’Inca vol comprar totes les accions del camp del Constància

L’Ajuntament d’Inca vol comprar totes les accions del camp del Constància

L'Ajuntament d'Inca vol comprar totes les accions del camp del Constància

L’Ajuntament d’Inca ha arribat a un acord amb la Junta de propietaris dels terrenys del C.E. Constància per avançar la compra de les seves participacions. D’aquesta manera, el consistori de la capital del Raiguer adquirirà les participacions de tots aquells propietaris que vulguin vendre les seves accions per anticipat. 

Per fer efectiva la compra de manera immediata, l’Ajuntament d’Inca incorporarà una partida en els pressupostos municipals d’enguany. Així, en el plenari d’octubre l’equip de govern ha plantejat una modificació  de crèdit per poder iniciar la compra de les accions aquest mateix any. La modificació de crèdit serà efectiva a final de novembre. Una vegada estigui disponible la partida, es podran iniciar els tràmits per efectuar els pagaments, que es preveu que es puguin començar a cobrar abans de final d’anys.

Per la seva part, la junta de propietaris ha previst celebrar una assemblea el 13 de desembre per donar compte de tots els detalls de l’acord i del calendari per fer efectiu el cobrament. «Hem considerat prudent convocar l’assemblea una vegada que l’Ajuntament tengui el crèdit disponible i ja tenguem un calendari de pagament clar i definitiu per poder passar a tots els propietaris», ha dit el president de la Junta de propietaris, Pere Rotger.

Virgilio Moreno, batle d’Inca, ha agraït la col·laboració i la bona predisposició de la junta de propietaris per trobar una solució a l’adquisició de les accions: «Hem treballat molt intensament amb la Junta de propietaris i amb els tècnics municipals per trobar una sortida a aquesta situació. I vull agrair que en tot moment s’ha tengut present l’interès públic i l’estima pel CE Constància».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt