Ara llegint
Obri el termini per presentar candidats al Premi Ramon Llull del Govern Balear

Obri el termini per presentar candidats al Premi Ramon Llull del Govern Balear

Obri el termini per presentar candidats al Premi Ramon Llull del Govern Balear

El Govern Balear ha publicat avui en el Butlletí Oficial la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’aproven la convocatòria pública i les bases per a la concessió de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma i del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears per a l’any 2024.

La finalitat del guardó de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma és honorar els mèrits assolits, de manera individual o col·lectiva, per les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la tasca de les quals hagi tingut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears.

La finalitat del Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears és honorar i distingir, de manera individual o col·lectiva, les persones físiques o jurídiques que hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d’investigació, de l’ensenyament i lingüístic.

Pot ser candidat o candidata a la Medalla d’Or i al Premi Ramon Llull qualsevol persona física o jurídica, pública o privada, els mèrits de la qual es considerin mereixedors o dignes d’aquesta distinció. I poden presentar-hi candidatures les administracions públiques, els òrgans i ens públics, les associacions i les organitzacions representatives d’interessos econòmics o socials, i les persones físiques o jurídiques, a títol individual o col·lectiu.

A la pàgina web de la Direcció General de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament hi ha tota la informació per presentar les candidatures. El termini per fer-ho comença a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució i acaba el dia 15 de desembre de 2023.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt