Ara llegint
Marratxí cedeix un solar al Govern per ampliar l’Institut de Sant Marçal

Marratxí cedeix un solar al Govern per ampliar l’Institut de Sant Marçal

Marratxí cedeix un solar al Govern per ampliar l'Institut de Sant Marçal

L’Ajuntament de Marratxí ha cedit al Govern Balear un solar de 4.100 metres quadrats per a l’ampliació de les aules d’ESO i Batxiller a l’IES Sant Marçal. El plenari ha sotmès a votació una proposta d’acord, que ha estat aprovada per unanimitat, degut a les necessitats del centre educatiu i en resposta a les peticions de la Conselleria d’Educació.

Amb la cessió dels terrenys l’institut ampliarà les seves aules: quatre més a ESO i altres vuit més a Batxiller. Amb aquesta obra, que tindrà un cost d’execució d’uns 5 milions d’euros, està prevista la continuació del bloc d’aules en planta baixa i un primer pis, amb un increment de 400 places escolars. Així, l’IES Sant Marçal tendrà una capacitat per a 880 places en total.

El conseller d’educació Antoni Vera, va visitar l’espai el passat 28 de febrer. “Esper que puguem treure-ho a licitació pròximament”, va declarar, quan el projecte encara es trobava en fase de supervisió.

La Conselleria tindrà un període màxim de 5 anys, mantenint-se durant els 30 anys següents, segons el dictàmen presentat al ple. A més, l’Ajuntament sol·licitarà que l’ampliació de l’IES Sant Marçal sigui declarada inversió d’interès autonòmic.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt