Ara llegint
Marratxí lluita per recuperar la Biennal Internacional de Ceràmica

Marratxí lluita per recuperar la Biennal Internacional de Ceràmica

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, la tinent de batle, Odette Torres, i la regidora de Cultura i Ceràmica, Carmen Cañellas, han visitat avui la Conselleria de Turisme per mantenir una reunió amb el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Pedro Vidal, i el director general de Turisme, Pep Aloy.

El principal objectiu de la reunió ha estat el d’intentar arribar a un acord per recuperar la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA), que va celebrar la seva última edició, la vuitena, l’any 2020, i que ja no es va dur a terme com un concurs. Ceramistes de tot el món havien participat a la BICMA en les vuit edicions en les quals es va dur a terme.

Per rellançar el concurs, la Conselleria de Turisme estudia incrementar la quantitat del premi Illes Balears.

Fa poc més d’un mes, l’Ajuntament de Marratxí també es va reunir amb el Consell de Mallorca amb el mateix objectiu.

“Volem recuperar el BICMA i ho volem fer de la millor manera. Com es mereix. Centrarem tots els nostres esforços per a aconseguir-ho. És el que es mereix Marratxí com a municipi representant per antonomàsia de la ceràmica de les Illes Balears”, ha assegurat el batle Llompart a la sortida de la trobada.

A la reunió també s’ha parlat sobre possibles projectes a finançar amb els fons Next Generation de la Unió Europea i l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt