Ara llegint
Marratxí sancionarà dos individus per abocar 10 tones de residus d’obra a fora vila

Marratxí sancionarà dos individus per abocar 10 tones de residus d’obra a fora vila

Marratxí sancionarà dos individus per abocar 10 tones de residus d'obra a fora vila

L’Ajuntament de Marratxí ha anunciat que sancionarà dos individus per abocar 10 tones de residus d’obra a la zona d’es Garrovers i el camí de Son Sales.

I és que el consistori ha invertit més de 10.000 euros en treballs relacionats amb la retirada de residus abocats il·legalment al municipi només en aquests darrers dos casos. L’actuació s’ha dut a terme aquesta setmana retirant els residus abocats a la urbanització de Cas Metge, concretament al camí de Cas Capellets, situat a la carretera des Garrovers.

Per executar aquests treballs s’han desplaçat a la zona operaris de Marratxí 21 i treballadors l’empresa Melcior Mascaró amb un camió grua, a causa del pes important de les saques. A més, s’ha contractat de manera especial l’empresa ADALMO, per retirar residus perillosos d’amiant.

Sanció molt greu

El regidor de Neteja Viària, Juan Antonio Estarellas, assegura que “un abocament de runes pot considerar-se una sanció molt greu per diferents raons com la quantitat i el lloc concret on s’ha efectuat, a més de si és reincident. Així mateix, hi pot haver abocaments de productes químics líquids que són pràcticament impossibles de netejar i que comportarien les multes més elevades”

Des del consistori fa temps que denuncien aquest abocaments a la zona: “Fa un temps que treballem conjuntament amb la Policia, Marratxí 21 i medi ambient perquè es vagin reduint les aportacions de runes, les zones estan força localitzades.”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt