Ara llegint
Més de 100 persones han participat enguany als tallers de memòria d’Inca

Més de 100 persones han participat enguany als tallers de memòria d’Inca

Més de 100 persones han participat enguany als tallers de memòria d'Inca

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha presidit avui l’acte de cloenda dels tallers de memòria, que es duen a terme al Centre Sociocultural d’Inca de Consell de Mallorca. La jornada, conduïda per les coordinadores d’aquesta activitat Maria José de Prada i Neus Homar, ha comptat també amb la participació de les regidores Maria Antònia Pons i Antònia Triguero.

Així doncs, durant la clausura s’ha fet un reconeixement a les més de 100 persones que han participat enguany d’aquest programa d’estimulació cognitiva i d’habilitats socials impulsat per l’IMAS. Enguany, a causa de l’alta demanda s’han dut a terme 4 cursos, un més que l’any anterior. 

«Vull donar les gràcies a totes les persones, especialment a na Maria José, que fan possible aquesta activitat a Inca. Els tallers tenen una gran acollida i any rere any són més els usuaris que no dubten en sumar-se. Des de l’Ajuntament treballarem decididament per mantenir aquest programa del Consell de Mallorca i promoure activitats que fomentin un envelliment actiu», assenyala Moreno.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt