Ara llegint
Sa Pobla obri el camí cap a Sant Antoni amb l’elecció del clamater i la presentació del cartell

Sa Pobla obri el camí cap a Sant Antoni amb l’elecció del clamater i la presentació del cartell

Sa Pobla obri el camí cap a Sant Antoni amb l'elecció del clamater i la presentació del cartell

Sa Pobla es prepara per a la celebració, la propera setmana, de les festes de Sant Antoni. Ahir mateix es va escollir la Banda i Escola de Música de sa Pobla com l’entitat que farà de clamater i pronunciarà el “Visca Sant Antoni!” en acabar la celebració de completes i avui s’ha presentat el cartell anunciador de les festes, obra de Jaume Serra Cantallops.

L’edifici de Can Planes ha acollit la presentació del cartell que ja llueixen tots els mostradors de sa Pobla. Serra ha explicat que són peces metàl·liques procedents de maquinària agrícola que ha trobat per diferents marjals i camins del municipi, degudament col·locats en el terra de ca la seva padrina, de tal manera que representen un dimoni. L’artista ha explicat, durant l’acte de presentació del cartell, la seva predilecció per la figura del dimoni relacionat amb les festes de Sant Antoni.

L’acte ha servit per inaugurar la mostra “Flamarades de festa”, integrada per diferents obres d’art relacionades amb la festa, i ha culminat amb una ximbombada i glosada.

Des d’ahir sa Pobla està immers en el procés de camí cap als dies 16 i 17, en els quals es celebraran la majoria dels actes propis de Sant Antoni, especialment les Completes Solemnes, els balls de dimonis, l’espectacle piromusical en la seva 25ena edició, els foguerons i les ximbombades i glosades.

El batle de la localitat, Biel Ferragut, ha llançat un missatge a tot Mallorca per convidar la ciutadania a participar d’aquesta festa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt