Ara llegint
Sa Pobla prepara campanyes informatives per explicar als ciutadans el porta a porta

Sa Pobla prepara campanyes informatives per explicar als ciutadans el porta a porta

Sa Pobla prepara campanyes informatives per explicar als ciutadans el porta a porta

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de sa Pobla ha presentat la precampanya del nou servei municipal de recollida porta a porta sota el lema ‘Hola, sa Pobla! Hola, porta a porta!’. Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer com serà el servei, quines freqüències de recollida tendrà i quins són els seus avantatges per tal que la població local n’estigui perfectament assabentada.

El nou contracte de recollida porta a porta és el més car de la història de l’Ajuntament i és un dels reptes més importants d’aquesta legislatura, segons han destacat. És per això, que des de la regidoria es treballa per oferir una informació directa, clara i entenedora per a tothom.

Els objectius durant la precampanya són fer reunions per a la ciutadania i per als sectors productius per explicar el nou servei i aclarir dubtes que puguin tenir i, en segon lloc, informar a través de les paradetes que es muntaran els dies de mercat i per la Fira de l’Arròs Poblar. Aquesta precampanya acaba el dia 2 de gener, data d’inici de la campanya pròpiament dita, que consistirà en visites portal a portal per part dels informadors ambientals, a més de diferents accions comunicatives per xarxes socials.

El servei està previst que comenci el dia 5 de febrer de 2024. Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Antoni Simó Tomàs, preveu uns mesos intensos de feina per donar a conèixer el servei. “Per a la regidoria és imprescindible aquesta etapa. Hem de ser responsables perquè estam davant un canvi important de model que té molts de beneficis respecte a l’actual servei. Sa Pobla per primera vegada farà passes efectives per una recollida més eficient”, ha dit.

Per la seva banda, el batle, Biel Ferragut, es mostra satisfet i encoratjat per la tasca que s’està fent per comunicar el porta a porta.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt