Ara llegint
Sentit minut de silenci a sa Pobla per la memòria de Warda i Mohamed

Sentit minut de silenci a sa Pobla per la memòria de Warda i Mohamed

A les 12 hores d’avui migdia s’ha guardat un minut de silenci a totes les seus administratives de les Illes Balears en senyal de dol i repulsa per l’assassinat de Warda Ouchene de 26 anys i el seu fill Mohamed de 7 anys ocorregut a sa Pobla. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la delegada del Govern, Aina Calvo, han estat al costat del batle del municipi, Llorenç Gelabert, i de companys i amics de les dues persones mortes.

La presidenta Cladera ha afirmat que «avui és un dia molt dur i molt trist. Feim una condemna d’un acte de violència masclista que ha acabat en un assassinat d’una dona embarassada i el seu fill. Actes com aquests no han de tornar a passar, ni una més. Necessitam que la societat reaccioni. La ciutadania no ha de permetre que aquests actes es repeteixin una vegada més. Això, com a societat, ens ha de fer reaccionar. És molt dur torbar-nos en aquesta situació al segle XXI».

Aquest és el primer assassinat per violències masclistes registrat enguany a les Illes Balears. La jove assassinada es converteix en la víctima número 1.088 a tot l’Estat des de l’any 2003. El seu fill menor també es considera víctima de violències masclistes.

El Consell de Mallorca ha recordat avui que hi ha a disposició de les dones víctimes de violències masclistes diversos serveis i telèfons d’atenció, entre ells, el del servei d’atenció a les dones i víctimes de violències masclistes del Consell, el 971 59 82 05; el d’emergències 112, el 24 hores d’atenció 016, i el telèfon de l’IBDona.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt