Ara llegint
Activada una ITV provisional a Magaluf per donar sortida a l’embús

Activada una ITV provisional a Magaluf per donar sortida a l’embús

Des d’avui es troba operativa la nova estació mòbil de la ITV a Magaluf (Calvià), que ha de donar sortida a l’embús que pateixen les altres quatre estacions de l’illa de Mallorca mentre no entra en servei la que s’està construint a Son Bugadelles (Calvià).

Es tracta d’una estació de caràcter provisional, pensada per estar activa durant els propers deu mesos, i consta de quatre unitats mòbils d’inspecció per a turismes, a més de l’oficina administrativa. Es preveu que cada dia s’hi puguin realitzar unes 300 inspeccions.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, entre d’altres, han procedit avui dematí a la inauguració de la nova estació, que es troba sota un envelat. Tot plegat suposarà una despesa d’uns 460.000 euros que s’ha de recuperar amb la pròpia prestació del servei.

En aquestes instal·lacions hi treballaran 24 persones (16 d’inspecció, 4 d’administració, 2 de supervisió i 2 d’enginyeria) que provenen de les altres estacions de l’illa. Per cobrir aquests moviments de la plantilla, s’han contractat 24 treballadors nous que supliran les vacants.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt