Ara llegint
Inca activa la prolongació del carrer de Can Rayó

Inca activa la prolongació del carrer de Can Rayó

L’Ajuntament d’Inca ha anunciat la imminent expropiació dels dos solars situats respectivament a l’avinguda del General Luque, 85, i al carrer de la Torreta, 5, perquè durant l’any 2021 s’hi pugui executar la prolongació del carrer de Can Rayó fins a General Luque.

Des de l’Ajuntament d’Inca han recordat avui que “aquesta obra era una reivindicació històrica de la ciutadania” i també han assenyalat que “permetrà millorar el trànsit rodat i incrementar la connectivitat amb dues de les principals artèries de la ciutat, l’avinguda del General Luque i la Gran Via de Colom”.

El batle Virgilio Moreno ha explicat que “la configuració actual d’aquests carrers dificulta moltíssim el trànsit en aquella zona. Per això, consideram essencial desenvolupar aquest projecte de connexió del carrer de Can Rayó amb l’avinguda del General Luque tan aviat com sigui possible. D’aquesta manera, seguim fent passes per millorar la mobilitat i la circulació a la nostra ciutat”.

L’Ajuntament destinarà 420.000 euros al projecte de prolongació del carrer de Can Rayó, una partida procedent d’una modificació de crèdit procedent del romanent de tresoreria.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt