Ara llegint
Andratx avança el servei de salvament a Camp de Mar i Sant Elm per l’afluència de banyistes

Andratx avança el servei de salvament a Camp de Mar i Sant Elm per l’afluència de banyistes

Andratx avança el servei de salvament a Camp de Mar i Sant Elm per l'afluència de banyistes

A causa de la gran afluència de banyistes que hi ha a les platges de Camp de Mar i Sant Elm, en el municipi d’Andratx, l’Ajuntament ha avançat el servei de salvament que en un principi havia de començar el dia 1 de maig amb l’obertura total de les platges.

El servei de salvament compta amb un socorrista de reacció a cada una de les platges que treballa en horari de 10h a 16h el set dies de la setmana. A partir de dia 1 de maig el servei s’incrementarà a dos socorristes per platja en horari de 10h a 18h.

Com a novetat, a partir del mes de juny les platges dispondrán de tres socorristes per oferir un millor servei als usuaris.

El regidor de medi ambient Antoni Nicolau ha destacat que “en el contracte de salvament de les platges es va contemplar l’opció d’afegir un tercer socorrista els mesos amb més afluència per garantir un millor servei als usuaris, especialment als usuaris amb mobilitat reduïda”.

La batlessa Estefania Gonzalvo ha afegit que “som conscients que el municipi d’Andratx té una gran afluència d’usuaris tant locals com estrangers a les platges i per aquest motiu és primordial vetlla per la seva seguretat i així evitar algun ensurt que pugui succeir, de la mateixa manera que oferir el millor servei als nostres usuaris”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt