Ara llegint
Andratx presenta la primera Guia Snorkel de Mallorca, amb onze rutes pel seu litoral

Andratx presenta la primera Guia Snorkel de Mallorca, amb onze rutes pel seu litoral

Andratx presenta la primera Guia Snorkel de Mallorca, amb onze rutes pel seu litoral

Avui s’ha presentat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Andratx la primera Guia de Snorkel a nivell de Mallorca. Rafa Martos, tècnic esportiu, bussejador i instructor de l’Associació Obesmar a València, ha estat l’encarregat d’elaborar aquesta guia, juntament amb la regidoria de Turisme de l’Ajuntament.

Aquest projecte es va iniciar la legislatura passada amb l’objectiu de desestacionalitzar el municipi i afegir una activitat més a l’ampli ventall d’activitats que s’ofereixen al visitant. Aquest conjunt de rutes marines no està enfocat simplement als turistes, sinó a totes aquelles persones interessades en el món de l’snorkel o que vulguin descobrir-lo.

Amb la Guia Snorkel s’inicia un dels objectius marcats pel consistori: cercar diferents accions per canviar la visió del municipi i així fer partícips els seus residents. La batlessa, Estefanía Gonzalvo, recalca que “volem enfocar el municipi als turistes i als residents. Els andritxols ens importen i cercam alternatives per desestacionalitzar Andratx. Amb aquest tipus d’activitats, podem gaudir durant tot l’any del nostre paratge”.

Durant tot l’any

La Guia Snorkel compta amb onze rutes al llarg del litoral andritxol que es poden fer tots els mesos de l’any. Rafa Martos afirma que “s’aconsella practicar-la els mesos fora d’estiu, ja que les aigües estan més tranquil·les i es pot gaudir de la calma del fons marí”.

Les rutes recorren els nuclis costaners del municipi i són aptes per a tota la família. Per poder realitzar aquesta activitat només cal una careta i tub de busseig. També recomanen portar una boia de busseig per facilitar la visualització a embarcacions.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt