Ara llegint
Bunyola cedeix un solar al Pla de Sa Coma per a la construcció d’una nova residència per a la gent gran

Bunyola cedeix un solar al Pla de Sa Coma per a la construcció d’una nova residència per a la gent gran

El Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears destinarà una part dels fons europeus procedents del Mecanisme per la recuperació i resiliència a la construcció d’una residència per a persones grans en un solar del Pla de Sa Coma, d’una superfície de 10.037 metres quadrats, que cedirà l’Ajuntament de Bunyola, segons han informat avui fonts municipals.

La inversió màxima prevista per a la construcció d’aquest equipament és d’11.400.000 euros i el Consorci es compromet a tenir la construcció enllestida en un termini inferior als cinc anys. 

L’Ajuntament de Bunyola, a més de la cessió dels terrenys, renunciarà a la taxa d’expedició de llicències i l’impost de construcció que afectaria el projecte.

Les persones residents en el termini municipal de Bunyola tendran prioritat a l’accés a les places en els termes prevists al Decret 83/2010 de 25 de juny, pel qual s’estableixen els principis generals de procediment per al reconeixement de la situació de dependència.

Una comissió mixta, formada per dos representants de cadascuna de les parts signants faran la coordinació i el seguiment de les actuacions.

El solar objecte de la cessió té una superfície de 10.037 metres quadrats i està situat entre la carretera 2030 i els carrers Ullastre i Morera de la urbanització del Pla de Sa Coma, molt proper a les vies del Tren de Sóller.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt