Ara llegint
Bunyola estrena una web per atraure turisme, on s’hi presenten els seus valors naturals, paisatgístics, culturals i gastronòmics

Bunyola estrena una web per atraure turisme, on s’hi presenten els seus valors naturals, paisatgístics, culturals i gastronòmics

L’Ajuntament de Bunyola acaba d’estrenar la plana web visitbunyola.com, un nou aparador online per presentar els valors naturals, paisatgístics, culturals i gastronòmics del municipi.

La nova web turística de Bunyola arriba traduïda en quatre idiomes per fer-la accessible als visitants d’arreu (català, castellà, anglès i alemany). Neix amb la intenció d’oferir una nova via de comunicació, un nou aparador dels trets més característics i bells del poble de Bunyola, segons expliquen des de l’Ajuntament.

Assenyalen que els visitants de la web descobriran, a través d’un extens reportatge fotogràfic, que també s’ha realitzat a propòsit per aquest projecte, molts dels indrets emblemàtics del municipi: els boscos de sa Comuna de Bunyola, el carrers d’Orient, els pujadors de Bunyola, les places i carrers, productes locals i rutes senderistes, entres d’altres.

“La web està dirigida a tots aquells visitants que estimen la natura i el contacte amb la muntanya, aquells visitants amb una sensibilitat per la cultura local i els productes de quilòmetre zero”, assenyalen des de l’Ajuntament.

“Així amb aquesta web els convidam a conèixer Bunyola de primera mà i enamorar-se dels seus paisatges i les seves tradicions”, conclouen.

A la plana web el visitant hi trobarà informació de rellevància tal com: on dormir, on provar alguns plats locals, quines rutes senderistes i excursions ofereix el terme, descobriran la Serra de Tramuntana i la finca de Sa Comuna, esports d’aventura, equipaments, etcètera.

Aquesta web i el reportatge fotogràfic que l’acompanya s’ha pogut dur a terme gràcies a la subvenció que la direcció Insular de Turisme del Consell de Mallorca ofereix per recolzar als ajuntaments en matèria de desenvolupament turístics sostenible. Tot els fons destinats al projecte han estat part d’aquest subvenció.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt