Ara llegint
Bunyola posa en marxa obres d’accessibilitat i drenatge en el centre del poble

Bunyola posa en marxa obres d’accessibilitat i drenatge en el centre del poble

Bunyola posa en marxa obres d'accessibilitat i drenatge en el centre del poble

Bunyola ha posat avui en marxa les obres de millora d’accessibilitat i drenatge que es duran a terme en diversos carrers del centre urbà. Aquestes actuacions, incloses dins del projecte «Millora de l’accessibilitat del carrer de les Vinyetes i del drenatge dels carrers de l’Església, de Sant Mateu, de la Creu i de les Vinyetes», així com altres aspectes infraestructurals, estan destinats a adequar el municipi, els accessos i serveis, i han estat possibles gràcies a la col·laboració i el suport del Consell de Mallorca.

El projecte, que forma part de la convocatòria de subvencions 2022-2023 del Pla d’Obres i Serveis (POST), representa un esforç conjunt per millorar les infraestructures urbanes i garantir el benestar dels ciutadans. Amb una inversió total de 587.378 euros, dels quals el Consell de Mallorca ha aportat una subvenció de 423.053 euros.

L’acte d’inauguració dels treballs ha estat presidit pel batle del municipi, Juan Antoni Riera, membres de la corporació municipal, la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, juntament amb el director insular de Desenvolupament Local, Juan Antonio Esteban.

En paraules del batle, “aquestes obres són molt importants i necessàries per al nostre municipi. Volem agrair la comprensió i paciència de tota la ciutadania durant el període d’execució d’aquestes obres. És fonamental destacar la seva importància per al benestar de la nostra comunitat i la millora de la qualitat de vida dels veïns”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt