Ara llegint
Calvià concentra els millors ramats d’ovelles i cabres en la seva Fira

Calvià concentra els millors ramats d’ovelles i cabres en la seva Fira

Calvià concentra els millors ramats d'ovelles i cabres en la seva Fira

Aquest cap de setmana se celebra a Calvià la XXIII Fira d’Oví i Caprí, avui amb el cercavila de la Colla Gegantera i caparrots de Calvià i amb el lliurament dels premis de la Fira que s’han donat als millors animals i corrals representats a la Fira.

Els premis han estat lliurats per la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, el batle Alfonso Rodríguez Badal, el regidor de Medi Ambient, Rafel Sedano, la regidora de Calvià Vila M. Carmen Rojano, el conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela,  els consellers insulars, Jaume Alzamora i Andreu Serra, i el director general d’Agricultura del Govern, Fernando Fernández, que prèviament han fet una passejada per la fira.

Ha estat una fira molt animada i amb gran assistència de públic que ha pogut recórrer les 60 paradetes instal.lades a la fira, amb la mostra gastronòmica, artesania i les paredetes d’associacions del municipi i dels quintos de Calvià, així com la mostra d’animals que ha reunit 63 corrals de 26 explotacions ramaderes diferents, amb un total de 170 animals ovins i caprins.

Aquesta fira acosta la pagesia local a les persones que la visiten i permet gaudir d’unes jornades relacionades amb el camp i la cultura i tradició calvianeres. Una fira que contribueix a seguir posant en valor el sector primari local, a la vegada que permet perseverar en l’objectiu de continuar donant suport als calvianers que fan feina en aquest sector.

S’han entregat 6 premis en total, i aquests han estat els guanyadors:

1. PREMI AL MILLOR CORRAL D’OVELLES:
 MIQUEL MATAS MIR
FINCA ES PAS DE SA MULA. Calvià

2. PREMI AL MILLOR CORRAL DE CABRES:  BARTOLOME COLL JIMENEZ
FINCA CAN SEGUINA. Andratx

3. PREMI AL MILLOR CORRAL D’OVELLA MALLORQUINA
MIQUEL SASTRE SIMÓ 
FINCA SON ALFONSO. Calvià

4. PREMI AL MILLOR MASCLE D’OVELLA MALLORQUINA
JOAN CAPLLONCH
FINCA CAN VADÓ. Calvià

5. PREMI AL MILLOR CORRAL D’OVELLA ROJA MALLORQUINA
GUILLEM FERRER RAMIS 
FINCA CAS CANAR. Sencelles

6. PREMI AL MILLOR MASCLE D’OVELLA ROJA MALLORQUINA
BARTOLOME RAMIS GELABERT
FINCA CAS FRARES. Sencelles

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt