Ara llegint
Calvià crea uns nous Premis de Medi Ambient per donar suport a les persones i entitats que millor protegeixen l’entorn

Calvià crea uns nous Premis de Medi Ambient per donar suport a les persones i entitats que millor protegeixen l’entorn

L’Ajuntament de Calvià ha crear els Premis Calvià de Medi Ambient amb l’objectiu, segons explica el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica Rafel Sedano de «Donar suport a la tasca que duen a terme, tant calvianers i calvianeres, com entitats i associacions que estimen Calvià i que defensen la protecció del nostre entorn».

«Amb aquests premis -ha afegit- volem convidar que entitats, de la mà de l’administració, realitzin accions en àmbits com la recollida de residus, la conservació de la biodiversitat o la recuperació d’entorns naturals, entre d’altres, i que això doni pas a noves iniciatives mediambientals per al municipi».

L’Ajuntament de Calvià, segons destaquen des de la institució, treballar per esdevenir un referent en l’àmbit de la sostenibilitat i de les polítiques mediambientals efectives i adequades per assolir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), conscient que aquests objectius només tindran un veritable impacte en la vida de les persones quan els ODS s’insereixin en l’àmbit local i s’assumeixi una nova cultura de la sostenibilitat.

Amb la convocatòria dels Premis es pretén obrir una nova via per reconèixer i premiar el compromís de les institucions i associacions que fan feina de manera desinteressada en favor del medi ambient al municipi.

Els Premis Calvià de Medi Ambient estan dotats amb 6.000 euros. La primera proposta classificada obtindrà 3.000 euros; la segona, 2.000 euros, i la tercera rebrà 1.000 euros. Podran optar entitats i associacions que s’hagin distingit per la realització d’iniciatives, projectes o actuacions desenvolupades en el municipi al llarg de l’any 2020 i 2021. Les candidatures es poden presentar fins al 30 de novembre.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt