Ara llegint
El Tren de Sóller fa una pausa de l’11 de desembre fins al febrer

El Tren de Sóller fa una pausa de l’11 de desembre fins al febrer

El Tren de Sóller fa una pausa de l'11 de desembre fins al febrer

El Tren de Sóller entrarà a cotxeres el proper dilluns, 11 de desembre, per sortir-ne una altra vegada en arribar el mes de febrer. Per tant, aquesta setmana, amb dos dies festius, serà l’última en què serà possible viatjar a l’històric ferrocarril des de Palma fins a Sóller i amb el tramvia fins al port de Sóller, i viceversa, fins a la represa del servei.

Durant aquest temps, la companyia ferroviària aprofitarà per fer reformes i millores es durà a terme la millora de les zones de vies més deteriorades, cosa que proporcionarà un progrés considerable pel que fa a seguretat i menor desgast del material rodant, segons indiquen des del Ferrocarril de Sóller.

Durant aquesta pausa també hi haurà activitat als tallers, ja que la companyia aprofitarà per posar a punt totes les seves locomotores i vagons. Es tracta d’un material que té, molt d’ell, més d’un segle de vida i que periòdicament necessita una tasca de manteniment important.

El president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol, ha informat que estan duent a terme obres de manteniment “per preservar en bon estat la via”. Durant aquestes obres, “es posarà el ciment nou a tota la zona de vies, que és el més complicat”. Les obres més importants es duran a terme en un tram de mig quilòmetre de via, a l’interior del Túnel Llarg, el que travessa la Serra d’Alfàbia i que discorre paral·lel al de vehicles.

A més, des del Ferrocarril de Sóller també identifiquen i solucionen qualsevol incidència en les possibles àrees problemàtiques del recorregut per a una correcta represa del servei el proper mes de febrer.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt